Kannata.fi logo

Käyttöehdot

Great Kids Oy toimittaa erilaisia tuotteita varainhankintaa varten koululuokille, päiväkodeille, seurakunnille, urheiluseuroille ja yhdistyksille.

Tarjoamme ryhmänne käyttöön Meidän Tiimi varainhankintajärjestelmän ilmaiseksi. Järjestelmän kautta myyjät voivat kirjata omat myyntinsä sekä saavat käyttöönsä henkilökohtaiset verkkokaupat.

Myyntikampanjanne ryhmänvetäjä toimii vastuuhenkilönä ja edellytämme häneltä täysi-ikäisyyttä. Ryhmänvetäjä on yhteyshenkilö silloin kun ryhmän jäsenillä on kysyttävää myyntiä tai tuotteita koskien. Ryhmänvetäjä tilaa tarvittaessa paperiset myyntikuvastot ryhmällenne ja rekisteröityy Meidän Tiimiin luoden sinne kampanjan siitä kategoriasta minkä tuotteita olette yhdessä sopineet myyvänne. Ryhmänvetäjän sähköpostiosoite ja puhelinnumero näkyvät ryhmän myyjille ja heiltä tilaaville ostajille mahdollisen yhteydenoton helpottamiseksi.

Ryhmänvetäjä on yhteyshenkilö myös ryhmän jäsenten välisessä viestinnässä, muistuttaa myyntiajankohdan päättymisestä, maksujen suorituksessa ryhmän tilille jne. Hän lähettää lopputilauksen Meidän Tiimin kautta myyntiaikanne päätyttyä.

Toimitamme tilauksenne 3-7 päivän kuluttua tilauksesta. Otamme yhteyttä tarkemman ajankohdan sopimiseksi.

Ilmainen toimitus kun myynti vähintään 1500 €. Muutoin 20 € Schenker noutopisteeseen.

Laatikot toimittaa Schenker jolloin laatikot tuodaan sinne mihin ne haluatte. Kuljetusaika 1-3 päivää, emme pysty lupaamaan tiettyä päivää joten toimitusosoitteessa pitäisi jonkun olla päivisin paikalla. Soitto ennen toimitusta ei kuulu Schenkerin palveluun. Hamam-pyyhkeiden toimitus Schenker noutopisteeseen (ärrä tai K-kauppa) 50-60 pyyhettä, isommat määrät kotitoimitus.

Maksuaikaa on 14 päivää tilauksen toimittamisesta. Laskun lähetämme ryhmänvetäjän sähköpostiin toimituksen jälkeen. Ryhmänvetäjä toimittaa laskun viipymättä rahastonhoitajalle tai vastaavalle. Myös verkkolaskutus on mahdollista.

Jälkitilauksia toimitamme yhden kerran max viikko alkuperäisen tilauksen toimittamisesta (kampanjan päättymisestä). Toimitusmaksu 10 €. Nouto noutopisteestä/ automaatista.

Tuotteiden hintoihin sisältyy arvonlisävero 24 %.

Pidätämme oikeuden vaihtaa joidenkin tuotteiden makuja saatavuuden mukaan.

Kevät- ja syyskausien loppuvaiheessa saattaa joku tuote loppua valikoimistamme emmekä välttämättä ehdi saada lisää pitkien toimitusaikojen vuoksi tai sen vuoksi että tuote on poistumassa valikoimistamme. Myyjäkohtaisissa verkkokaupoissa näkyy joidenkin tuotteiden osalta varastossa olevat määrät. Emme ole myyntiansiosta maksuvelvollisia mikäli tämän vuoksi jokin tilattu tuote jää toimittamatta.