Kannata.fi logo

Ohje Meidän Tiimi järjestelmään:

Ryhmänvetäjä: Aloita ryhmänne varainhankintakampanja rekisteröitymällä Meidän Tiimiin.

Kun olet vahvistanut sähköpostiisi saapuvan vahvistuslinkin saat ryhmänvetäjän tunnukset ja pystyt kirjautumaan tiimisivuillenne.

Myyjien rekisteröityminen:

Jaa rekisteröitymislinkki ryhmän myyjille esim. whatsapp -ryhmässänne. Linkkiä käyttämällä myyjät rekisteröityvät etu- ja sukunimellään.

Myyjät voivat rekisteröityä myös kampanjatunnuksen ja pin-koodin avulla.

Kukin myyjä saa rekisteröidyttyään oman käyttäjätunnuksen ja salasanan järjestelmään.

Huom! ryhmänvetäjän ei tarvitse rekisteröityä erikseen myyjäksi.

Kampanjan luominen:

Klikkaa ”Luo uusi kampanja” -painiketta aloittaaksesi myyntikampanjanne.

Kampanjan nimi: Anna kampanjan nimeksi ryhmän nimi ja mitä/miksi myydään, jolloin myyjien verkkokauppojen yläbannerista näkee heti minkä joukkueen myynti kyseessä. Esim. ”Lahden koulun 6 A luokkaretkelle 2025” tai ”Cheerjoukkueen lakumyynti” tai ”Uimaseuran kevätmyyjäiset” tai ”Porin koulun 5 B hamam-pyyhemyynti”

Ryhmän nimi: Seura/ joukkue, koulu/ luokka tai yhdistys.

Tavoite: Aseta tavoitteeksi väh. 400 € jotta ilmaisen toimituksen minimitoimitusmäärä täyttyy. Voit muokata tavoitetta kampanjan edistyessä.

Myyntiaika: Aseta kampanjan päättymispäivä max. neljän viikon päähän. Voit muokata päättymispäivää kampanjan aikana. Myyjät voivat kirjata myyntejään kampanjaan niin pitkään kunnes ryhmänvetäjä painaa ”Lopputilaus”-nappia.

Myyntiesitteet: Mikäli haluatte verkkomyynnin lisäksi paperikuvastoja voitte kampanjaa luodessanne tehdä niistä tilauspyynnön (1 kuvasto/ myyjäperhe).

Tuotekategoria: Valitse seuraavaksi se kategoria minkä tuotteita olette sopineet myyvänne: All Stars, hamam-pyyhkeet, tuoksukynttilät tai makeiset.

Lopuksi ”Tallenna”. Voitte myydä tuotteita vain yhdestä kategoriasta eikä sitä voi vaihtaa kampanjan tallentamisen jälkeen.

Kun tallennat kampanjan, saat sille automaattisesti kampanjatunnuksen sekä PIN-koodin sekä oman myyntilinkin. Huomioikaa että sekä ryhmänvetäjällä että kaikilla myyjillä on omat henkilökohtaiset myyntilinkit joiden perusteella myynnit kirjautuvat kullekin myyjälle.

Aineistot: Voitte tulostaa myyntikuvastot itse, ne löytyvät kohdasta Aineistot. Sieltä löytyy myös Meidän Tiimin kuvallinen käyttöohje.

Myyntien tallentaminen: Myyjät kirjautuvat ”Meidän tiimi” sivuille omilla tunnuksillaan tallentaakseen omat myyntinsä ”Ostokset” kohdassa> Lisää ostos. Oman myynnin summa ja ansio ovat nähtävissä heti tallennuksen jälkeen. Suosittelemme kirjaamaan myyntiä sitä mukaa kun myyntiä tulee. Ne voi kirjata myös myyntijakson lopuksi.

Ryhmänvetäjä näkee jokaisen myyjän myynnit reaaliaikaisesti, mutta myyjät eivät näe toistensa myyntejä. Myyjien verkkokauppatilaukset kirjautuvat kullekin myyjälle heti tilauksen jälkeen. Myyjien tulee lopuksi tarkastaa huolellisesti omat myyntimääränsä. Ryhmänvetäjän ei pidä erikseen kirjautua myyjäksi vain hän voi kirjata omat myyntinsä sisäänkirjautuneena.

Myyjäkohtainen verkkokauppa: Jokainen myyjä saa käyttöönsä oman verkkokaupan josta löytyvät kaikki valitsemanne kategorian tuotteet.

Tuotteiden toimitus tapahtuu ryhmätoimituksen mukana. Ostajat suorittavat maksun myyjälle. Ostaja pystyy halutessaan valitsemaan ostoskoriinsa Schenkerin noutopisteeseen toimituksen hintaan 6,50 €. Tällöin me lähetämme hänelle tuotteet kun olemme saaneet ryhmän lopputilauksen. Tätä kannattaa mainostaa kaukana asuville sukulaisille!

Jakolinkit (whatsapp, fb, sähköposti) löytyvät helposti etusivulta. Osoitteen kopioimalla voit jakaa verkkokaupan myös instagramissa ja messengerissä. Verkkokaupan kautta tulevat tilaukset kirjautuvat suoraan ko. myyjän myynteihin.

Toiminnot: Vasemmasta laidasta löytyy toimintavalikko, joita klikkaamalla löytyy eri toimintoja: mm. kampanjan muokkaaminen (ryhmänvetäjä), ostokset, myynnit, ryhmän myyjät ja lopputilaus.

Tilauksen lähettäminen: Kun myyntijaksonne on päättynyt on tärkeää, että ryhmänvetäjä varmistaa kaikkien myyjien kirjanneen tilauksensa. Kun kaikki ovat tallentaneet tilauksensa, ryhmänvetäjä lähettää lopputilauksen ”Lopputilaus” – kohdasta. Lisää puuttuvat tiedot, mm. toivottu toimitusaika ja mahdollisia muita huomioita tilaukseen liittyen. Lopputilauksen lähettämisen jälkeen ryhmänvetäjä näkee myynnit Kampanjatilaukset- kohdasta. Tiedot voi myös tulostaa. Huomatkaa että tulostamme myyjäkohtaiset myynnit jokaisen tilauksen mukaan.

Vinkki: Kun kerran rekisteröitte ryhmänne Meidän Tiimiin on helppoa aloittaa seuraava kampanja vaikkapa toisen kategorian tuotteilla tai ryhmänvetäjää vaihtamalla.